SCA PERJU ROTARU SI ASOCIATII considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra.

Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dvs. cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-ul nostru, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu PERJU ROTARU SI ASOCIATII.

1. Principiile ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectarea datelor dvs. se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime. Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri.
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate.
Procesarea datelor dvs. se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta.
Toate datele dvs. vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara.
Datele dvs. nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor.
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

2. Ce sunt datele cu caracter personal

Date cu caracter personal reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana vizata).

Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana vizata, cum ar fi nume, data de nastere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon.

3. Datele cu caracter personal colectate

Categoriile de Date cu caracter personal cu privire la dvs. pe care le prelucram si modul in care le prelucram pot varia in functie de produsele si serviciile pe care le utilizati si la care subscrieti, modul in care utilizati produsele, serviciile si site-ul PERJU ROTARU SI ASOCIATII si modul in care ati interactionat cu PERJU ROTARU SI ASOCIATII.

Datele pe care le putem colecta cu privire la dvs.:

a) Numele, varsta, data nasterii, cetatenia, adresa, codul numeric personal, documentul de identitate, numarul dvs. de telefon fix si/sau mobil, adresa de e-mail, precum si cardul de credit / debit sau alte detalii de plata;

b) Educatie, datele profesionale (experienta profesionala, recomandari, certificari);

c) Informatii despre achizitiile dvs. de produse si servicii ale PERJU ROTARU SI ASOCIATII;

d) Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-ului si/sau a aplicatiei noastre – date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre; date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, setarile regionale si setarile de limba.

e) Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, servicii de chat, apeluri si retele de socializare

4. PERJU ROTARU SI ASOCIATII prelucreaza date cu caracter personal in scopuri determinate

SCA PERJU ROTARU SI ASOCIATII va colecta, utiliza si divulga datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

a) Pentru analizarea conformitatii pregatirii dumneavoastra cu cerintele postului, in situatia in care prelucrarea datelor se face in urma receptionarii unui CV din partea dvs.;

b) Pentru contactarea dvs. in vederea desfasurarii unui interviu pentru ocuparea unui post in cadrul PERJU ROTARU SI ASOCIATII;

c) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, pentru a va pastra CV-ul si a va contacta pentru recrutari viitoare;

d) Pentru prestarea serviciilor noastre:

Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;
Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre, sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;
Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;
Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu serviciile noastre;
Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile noastre;
Pentru a gestiona relatia noastra cu dvs. ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dvs. cu noi;

e) Daca v-ati dat consimtamantul in acest sens, in scop de marketing, pentru:

verificarea identitatii, evaluarea nevoilor dvs. si furnizarea de recomandari cu privire la ce tipuri de servicii se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.;
transmiterea de comunicari periodice cu privire la serviciile noastre, imbunatatiri aduse acestora, oferte sau campanii promotionale;

In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:

prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale,
gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.

5. Utilizarea datelor personale

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul in care au fost colectate si vom stoca datele doar atat cat este necesar pentru scopul mai sus mentionat.

Accesul la datele personale este strict limitat personalului PERJU ROTARU SI ASOCIATII si colaboratorilor PERJU ROTARU SI ASOCIATII care detin autorizatia necesara si nevoia clar definita pentru utilizarea datelor.

6. Divulgarea datelor cu caracter personal altor terte parti

Cu respectarea prevederilor legale aplicabile, datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate, pentru scopurile indicate mai sus (dupa caz) urmatoarelor entitati sau terte parti din Romania sau din Spatiul Economic European:

agenti, contractori sau furnizori de servicii care asigura servicii operationale PERJU ROTARU SI ASOCIATII, precum servicii de curierat, telecomunicatii, IT, plati, prelucrare, formare, stocare, arhivare, servicii de investigatii aferente asistentei pentru clienti sau alte servicii catre PERJU ROTARU SI ASOCIATII;
daca sunteti de acord, vanzatori sau furnizori terti in legatura cu promotiile si serviciile oferite de PERJU ROTARU SI ASOCIATII;
consilieri profesionisti, precum avocati;

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, nu vom transfera datele dumneavoastra cu caracter personal in afara Spatiului Economic European. Masuri de protectie determinate vor fi implementate in situatia unui astfel de transfer, iar dumneavoastra veti fi notificati in consecinta.

7. Securitatea procesarii

PERJU ROTARU SI ASOCIATII va depune toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

8. Drepturile dumneavoastra

Cu exceptia cazului in care legea prevede altfel, aveti urmatoarele drepturi cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal:

a) De a solicita informatii privind detinerea de informatii personale despre dvs. si, daca da, despre ce informatii este vorba si de ce PERJU ROTARU SI ASOCIATII le detine/foloseste.

b) De a solicita accesul la informatiile dvs. personale prelucrate de PERJU ROTARU SI ASOCIATII.

c) De a solicita rectificarea informatiilor personale pe care PERJU ROTARU SI ASOCIATII le detine in legatura cu dvs.

d) De a solicita stergerea informatiilor dvs. personale detinute de PERJU ROTARU SI ASOCIATII.

e) De a va opune prelucrarii informatiilor dvs. personale in cazul in care PERJU ROTARU SI ASOCIATII se bazeaza pe un interes legitim (sau pe cel al unei terte parti) si exista ceva despre situatia dvs. specifica care va face sa doriti sa obiectati asupra prelucrarii pe acest motiv. De asemenea, aveti dreptul sa faceti obiectii in cazul in care prelucram informatiile dvs. personale in scopuri de marketing direct.

f) De a va opune cu privire la luarea automata a deciziilor, inclusiv analiza profilului, respectiv sa nu faceti obiectul niciunei decizii automate ca urmare a utilizarii informatiilor dvs. cu caracter personal sau a analizei profilului dvs.

g) De a solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal.

h) De a solicita transferul datelor dvs. cu caracter personal intr-o forma electronica si structurata catre dvs. sau catre o alta parte – dreptul la „portabilitatea datelor”.

i) De a va retrage consimtamantul in orice moment in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal care sunt prelucrate de PERJU ROTARU SI ASOCIATII in baza consimtamantului dvs.

j) Dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal). Pentru exercitarea drepturilor enumerate mai sus la lit. a), b) si h), va rugam sa folositi Formularul de acces ladatele cu caracter personal de pe site-ul nostru, www.PERJU ROTARU SI ASOCIATII.ro

Pentru exercitarea celorlalte drepturi, va rugam sa contactati DPO PERJU ROTARU SI ASOCIATII la adresa de email: dpo@PERJU ROTARU SI ASOCIATII.ro.

Nu va trebui sa platiti o taxa pentru a va accesa informatiile personale (sau pentru a va exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil sa percepem o taxa rezonabila daca solicitarea dvs. de acces este evident nefondata sau exagerata. De asemenea, putem refuza sa dam curs cererii in astfel de situatii.

 

IOANA ROTARU

AVOCAT PARTENER  

Ioana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în anul 2002. În timpul stagiaturii, s-a perfecționat în domeniul litigiilor, iar în anul 2006 afondat, alături de Serghei Perju, Societatea de Avocatură „Perju, Rotaru și Asociații”. În cei 13 ani de practică, Ioana a acumulat o experiență notabilă în următoarele domenii: litigii, achiziții publice, dreptul mediului și dreptul societar.

Nevoia unei provocări intelectuale și profesionale o determină pe Ioana să fie exigentă cu ea însăși, dar și cu ceilalți, în ceea ce privește calitatea și excelența serviciilor oferite. Rezolvă lucrurile într-o manieră personală, insuflând clientului atenția și meticulozitatea cu care o problemă trebuie rezolvată. Ca rezultat, ea propune întotdeauna soluții prompte, clare și ușor de implementat.
Ioana este hotărâtă și imparțială, punând întotdeauna interesul clientului pe primul loc. 

 

 

 

profile6

 
E-mail: [email protected]

×

ANA MARIA PIȚUR

AVOCAT PARTENER  

Ana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București în anul 2001. Ana a acumulat experiență în dosare complexe (litigii). Anterior asocierii cu Ioana și Serghei, Ana și-a desfășurat activitatea la propria societate de avocatură, înființată în 2008. Ana are o experiență vastă în abordarea oricărui domeniu de litigii: dreptul societar, contencios administrativ și fiscal, dreptul muncii, retrocedări, litigii între profesioniști și litigii civile, drept de proprietate intelectuală, drept bancar și litigii penale.
Analitică și curajoasă, Ana face față cu brio situațiilor dificile și controversate, sesizând rapid detaliile specifice dintr-un dosar, pe care le valorifică pragmatic și le încadrează perfect în contexul clientului.
Ana acționează cu diplomație și este un comunicator foarte bun, adaptându-și cu pricepere stilul de comunicare interlocutorului său.

 

 

profile12

 

E-mail: [email protected]

 

×

SERGHEI PERJU

AVOCAT PARTENER
După absolvirea Facultății de Drept din cadrul Universității din București (in anul 2002), Serghei a colaborat cu Ordinul Arhitecților din România (între 2002 – 2006). În 2006, s-a asociat cu Ioana Rotaru, fondând împreună Societatea de Avocatură „Perju, Rotaru și Asociații”. Serghei a acumulat experiență în litigii, specializându-se în dreptul construcțiilor și urbanismului, precum și în domeniul real-estate.
Capacitatea de a lua rapid decizii și de a adopta o strategie pliată pe nevoile clientului este unul dintre punctele sale tari. El vede întotdeauna esențialul și are un acut simț pragmatic care îl ajută să găsească soluții și pentru probleme conexe pe care le distinge în timpul analizei unui proiect. Este intuitiv, propune soluții inovatoare și anticipează corect consecințele oricărui demers.
Serghei urmărește cu tenacitate interesul clientului, creându-i un climat de încredere necesar adoptării unei decizii vizavi de soluția oferită.

 

 

serfgh

 
E-mail: [email protected]

 

×

ADRIANA CALCAN

AVOCAT

 

 Orice echipă are nevoie de creativul ei. Pentru noi, acesta este Adriana. Ea este pregătită, de fiecare dată, să insufle motivație întregii echipe. Adriana îmbină foarte bine exigența și fermitatea cu ideile noi, cu care ne surprinde întotdeauna plăcut in rezolvarea unei situații    

menţionează  Ana 
Adriana s-a alăturat echipei PRA in 2014. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu în 2005, iar din 2007 este membru al Baroului Bucureşti

×

OANA VARIAN

AVOCAT 

 

Ceea ce ne-a atras la Oana este sinceritatea și curajul de a-și susține părerea, asumându-și cu responsabilitate impactul final. Aflată la început de drum, Oana are un potențial foarte bun, fiind ambițioasa, perseverenta si dedicata muncii sale .

menționeaza Serghei

 

Oana face parte din echipa PRA din anul 2014, după absolvirea examenului de intrare în Baroul Bucureşti. Oana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București în 2013.

@_2

 

E-mail: [email protected]

×

 

GEORGIANA CHIURCIU

 

 

Atuul pe care Georgiana îl aduce in echipa noastră este empatia – acea abilitate de a depăși dificultatea situației și orice barieră în relația de comunicare cu colegii și clienții, prin intuiție și tenacitate. Pe lângă activitatea juridică, Georgiana coordonează activitățile organizatorice ale biroului nostru – demonstrând abilitatea de a îndeplini mai multe sarcini în același timp

, menționează Ioana
Georgiana s-a alăturat echipei PRA in noiembrie 2012. Ea are o dublă specializare profesională, absolvind atât Facultatea de Management Financiar Contabil (2009), cât şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu.

 

 

@_3

 

E-mail: [email protected]

×

GABRIEL DERVIȘAN

 

 

 

Gabi s-a alăturat echipei PRA încă din anul 2009, după absolvirea Facultății de Finanțe –Bănci în cadrul Universității Titu Maiorescu.

Gabi își abordează sarcinile cu promptitudine și seriozitate, anticipând corect și rapid modalitatea cea mai eficientă de a rezolva o anumită situație. Punctualitatea și sinceritatea sunt principalele calități ale lui Gabi.

@_4

 

E-mail: [email protected]

×

achizitii_nouAchiziții publice și concesiuni

 

Domeniul achizițiilor publice și al concesiunilor este reprezentativ pentru realizarea unor proiecte și lucrări importante care impulsionează dezvoltarea României.

Până în prezent, am fost implicați într-un volum mare de proceduri de acest tip, oferind consultanță de calitate clienților noștri pe întreg parcursul acestora.
Importanța lucrărilor este conferită și de valoarea mare a contractului care s-a situat între 50 – 120 milioane de euro. Suportul nostru este extins, pornind de la prospectarea inițială și analizarea documentațiilor de atribuire, până la întocmirea ofertei, asistență în cadrul contestațiilor și negocierea contractului. În final, dezvoltăm o relație pe termen lung cu clientul nostru, oferindu-i consultanță și pe parcursul implementării efective a contractului.
Experiența noastră și varietatea procedurilor gestionate ne ajută să cunoaștem și să abordăm cu finețe regulile și fluxurile, valorificând, în favoarea clientului nostru, punctele sale forte.
×

 

stoneh_domeniiRevendicări de domenii imobiliare importante

 

 

După anii 1990, revendicarea domeniilor imobiliare a devenit un aspect de interes major în România pentru proprietarii care au dorit să își recupereze bunurile deținute anterior.
Aceasta este o categorie dificilă, atât din perspectiva mizelor mari, inclusiv financiare, cât și a interesului personal și emoțional al clienților. Atuul nostru constă în gestionarea, cu măiestrie și eficiență, a complexității informațiilor, ce conduce la fluidizarea și accelerarea întregului proces.
Domeniile imobiliare pentru care am obținut revendicarea în favoarea clienților noștri sunt: reședințe familiale, conace, case de vacanță, domenii forestiere, domenii agricole sau baze sportive.
×

 

Dreptul de autor în domeniul arhitecturii

 

 

3_ARHITECTURA
Zi de zi, în acțiunile pe care le întreprindem, ne bazăm pe valorile noastre personale și profesionale. Îi tratăm pe colegii și pe partenerii noștri cu responsabilitate și respect. Resposabilitatea transpare şi în business-ul propriu-zis, prin domeniile în care am ales să ne desfăşurăm activitatea.
Unul dintre acestea este domeniul drepturilor de autor în domeniul arhitecturii. Cu toții apreciem evoluția orașelor în care locuim: arhitectura și facilitățile moderne care ne apropie de modelele occidentale. De multe ori însă, uităm că în spatele unei clădiri e conturată o viziune artistică, realizată de arhitecţii care au conceput respectivul proiect.
Preocuparea noastră, în acest context, este să protejăm viziunea artistică a arhitectului atunci când sunt inițiate demersuri de ajusare/modificare arhitecturală a proiectului acestuia împotriva voinței sale. Suntem deschizători de drumuri în acest domeniu, ale cărui practici de-abia acum încep să se consolideze. Rolul nostru, pe care ni-l asumăm cu deschidere și responsabilitate, este să formăm o mentalitate în ceea ce privește conștientizarea și protejarea drepturilor de autor în domeniul arhitectural, în rândul populației, al mediului juridic, dar și în ceea ce îi privește chiar pe arhitecți, autorii operelor arhitecturale.
Suntem, de asemenea, dornici să contribuim la dezvoltarea comunităţii, dând înapoi o parte din experienţa noastră. Astfel, ne implicăm, prin consiliere juridică, şi susţinem cu bucurie demersurile organizaţiilor neguvernamentale ce derulează proiecte în domeniul  protecţiei arhitecturii şi urbanismului.
Încă de la înființare, derulăm un parteneriat important cu Ordinul Arhitecților din România care militează pentru interesul public, fie că vorbim despre arhitecți sau populație, fie chiar despre opera arhitecturală în sine.
Tipurile de clădiri care au facut obiectul dosarelor noastre sunt: monumentele istorice, clădirile rezidenţiale sau elementele de interior.
×

Infracțiuni economice și de corupțieinfractiui-economice

 


Infracțiunile economice și de corupție sunt, de mai multă vreme, pe prima pagină a presei, suscitând interesul opiniei publice. Pentru noi, implicarea în acest domeniu presupune credința în principiului conform căruia fiecare cetățean are dreptul la un proces echitabil. Expertiza noastră provine din îmbinarea elementelor specifice dreptului penal cu valorificarea experienței noastre în celelalte ramuri ale dreptului, dobândită și perfecționată în timp.
Tipurile de infracțiuni în soluționarea cărora ne-am implicat sunt: evaziunea fiscală, criminalitatea organizată, spălarea de bani, darea/luarea de mită, traficul de influență, abuzul în serviciu și infracțiunile contra intereselor UE.

 

×

Tratarea deșeurilor

 

5_deseuri 
Dacă cineva ne intreabă care este acel domeniu de acțiune reprezentativ pentru noi atât la nivel profesional, precum și emoțional, răspunsul nostru este tratarea deșeurilor.
 
De peste 10 ani, derulăm un parteneriat cu o societate care s-a impus ca lider de piață în administrarea depozitelor ecologice și tratarea deșeurilor în România, prin câștigarea alături de noi a numeroase proceduri de atribuire a unor contracte de concesiune în domeniu.
 Această colaborare și-a pus amprenta asupra formării noastre ca profesioniști. Lucrăm împreună, integrat, la proiecte consistente, extinse la nivel național, al căror impact în domeniul protecției mediului și salubrizării este foarte important pentru societate. Acest parteneriat ne menține alerți, prin faptul că oferim rapid soluții, suntem creativi şi ne adaptăm la schimbările legislative și la dinamica pieței.
 
×

Drept societar și fiscal6_roiq

 

 
Știm bine că pentru un antreprenor român, înființarea unei afaceri nu este un proces atât de simplu. Lucrurile devin însășimai complicate în cazul unui antreprenor străin, potențial investitor interesat să își construiască o afacere la noi în țară.
Echipa „Perju, Rotaru și Asociații” este alegerea corectă pentru dumneavoastră!
Consilierea noastră este variată și acoperă cadrul și cerințele legale aplicabile, consultanță fiscală, reprezentarea în fața autorităților publice sau alte aspecte de detaliu privind lucrurile care funcționează și cele care nu funcționează în România.
Astfel, veți economisi timp și bani înțelegând rapid specificul și mentalitatea locală.
 
 
×
 

IOANA ROTARU

 PARTNER  

Ioana graduated Law School at the Bucharest University in 2002. During her internship years, she became a litigation expert and in 2006 she established, in collaboration with Serghei Perju, the Perju, Rotaru and Associates Law Firm. In the past 13 years of working in the field, Ioana has had extensive practice in the following areas: litigations, public acquisitions, environmental rights and rights of association. 
Her need for intellectual and professional challenge inclines Ioana to be exigent with herself, as well as with her peers, when it comes to the quality and excellence of the services she provides. She has a personal approach of legal matters, inspiring attention to detail and thoroughness in her work ethics. As a result, she always recommends prompt, clear-cut solutions that are easy to implement. 
Ioana is resolute and impartial and she always has her clients’ best interests in mind

 

 

 

profile6

 
E-mail: [email protected]

×

SERGHEI PERJU

PARTNER
After graduating Law School at the Bucharest University (in 2002), Serghei has collaborated with the Romanian Order of Architects (during 2002 – 2006). In 2006, he partnered with Ioana Rotaru, establishing together the Perju, Rotaru and Associates Law Firm. Serghei has accumulated a vast experience in the field of litigations, specializing in construction and urban rights, as well as in the field of real-estate. 
Fast decision making and strategizing based on the client’s needs are two of his strengths. He has a keen eye in identifying the core of his clients’ issues and is acutely pragmatic. These qualities help him find solutions for any adjacent issue he might encounter as he analyzes a project. He is intuitive, comes up with innovative solutions and correctly anticipates the consequences of any endeavor. 
Serghei thoroughly pursues his clients’ best interests, creating a trusting environment that is essential when it comes to making a decision with respect to the solutions provided

 

 

serfgh

 
E-mail: [email protected]

 

×

ANA MARIA PIȚUR

PARTNER  

Ana graduated Law School at the Nicolae Titulescu University in Bucharest in 2001. Until 2007, Ana has gradually gained experience in complex cases (litigations). Prior to teaming up with Ioana and Serghei, Ana had her own Law Firm, established in 2008. Ana has extensive experience in all litigation fields: rights of association, administrative and fiscal legal charges, labor rights, retrocessions, litigations among professionals and civil litigations, copyrights, banking rights and penal lawsuits. 
Analytical and fearless, Ana successfully takes on difficult and controversial cases, swiftly identifying the specifics of any case file which can be contextualized and best capitalized on. 
Ana is highly diplomatic and a very good communicator, skillfully adjusting her speech to suit her interlocutor.

 

 

profile12

 

E-mail: [email protected]

 

×